Τηλ.::
Κίνα Πλήρως περασμένη κλωστή ράβδος κατασκευαστής
Haiyan Juxing trading Co., Ltd

Εστίαση στην παραγωγή της περασμένης κλωστή ράβδου, πώληση των καρυδιών, πλυντήριο, μπουλόνια, άγκυρα

Αρχική Σελίδα

Haiyan Juxing trading Co., Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3

Haiyan Juxing trading Co., Ltd

 

Το Haiyan Juxing που ανταλλάσσει τη Co., ΕΠΕ (Haiyan Julong) είναι ένας ειδικός που συμμετέχεται στην παραγωγή συνδέσμων, εμπόριο ενσωματωμένη στην υπηρεσίες επιχείρηση, η επιχείρηση στηρίζεται στην άφθονη κύρια δύναμη, η κλίμακα της παραγωγής, τέλειο δίκτυο μάρκετινγκ και η ποιοτική υπηρεσία, έχει κερδίσει τον έπαινο των πελατών σε εσωτερικό και στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια

 

Από την άποψη της περασμένης κλωστή ράβδου (περασμένος κλωστή φραγμός) του μάρκετινγκ άρθρου έχουμε έναν πλούτο της εμπειρίας παραγωγής, μπορούμε να παρέχουμε ποικίλες προδιαγραφές (DIN μ3 σε M64, BSW και UNC 3/16» to2», κ.λπ.), ποικίλο υλικό (χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο 304, 304, χαλκός, κ.λπ.), ποικίλα προϊόντα βαθμών (DIN 4,8, 8,8, 10,9, 12,9, κ.λπ.), η μηνιαία παραγωγή 500 τόνων - 1000 τόνοι. Η επιχείρηση καταχώρησε το εμπορικό σήμα JULILONG, κάνει υψηλός - περασμένη κλωστή ποιότητα ράβδος.

 

Πωλούμε επίσης τα καρύδια, πλυντήρια, μπουλόνια, βίδες ξηρών τοίχων, άγκυρα και ούτω καθεξής, συμπεριλαμβανομένου του DIN, του ISO, του ΜΒ και ASME/ANSI, BS, JIS ΌΠΩΣ. Κύριοι βαθμοί χάλυβα άνθρακα: 4.8, 5.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9, το κύριο υλικό είναι ανοξείδωτο SS201, SS304, SS316 και διάφορο ειδικό ανοξείδωτο.

 

Προωθήσαμε το σχέδιο καλωδίων για να βελτιώσουμε τον τύπο (SBP) σε εσωτερικό και στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια, την έξοχη γραμμή μεταφοράς, τον ανοπτώντας φούρνο και άλλο εξοπλισμό παραγωγής, η εισαγωγή του προηγμένου παστώματος προστασίας του περιβάλλοντος, να φωσφοριήσουμε, saponification γραμμές παραγωγής, που εξοπλίστηκαν με τον τέλειο εξοπλισμό δοκιμής χρησιμοποιήστε την προηγμένες τέχνη και την τεχνολογία, ειδικεμένος στην παραγωγή υψηλού - καλώδιο ποιοτικών κρύο τίτλων και χάλυβας υψηλού άνθρακα, καλώδιο κραμάτων, για το υλικό, αυτοκίνητος, τα μηχανήματα και άλλες βιομηχανίες για να παρέχει την ποιότητα των λεπτών γραμμών και άλλων υλικών προϊόντων.

 

Η επιχείρηση έχει ιδρύσει επίσης τις περιεκτικές επιχειρήσεις υπηρεσιών διεθνούς εμπορίου, για τους πελάτες παρέχει όλα τα είδη προϊόντων συνδέσμων σε εσωτερικό και στο εξωτερικό

 

Ο γενικός διευθυντής για να οδηγήσει το λαϊκό JULONG, της εξερεύνησης και της καινοτομίας, που εμμένουν στο «επαγγελματία, ακεραιότητα, win-win» επιχειρησιακή φιλοσοφία, «στη λογικότερη τιμή, τέλεια υπηρεσία, τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα» με σκοπό την υπηρεσία, ευρεία χρήση στην ανάπτυξη της τέχνης για να συναντήσει όλους τους φίλους, χέρι-χέρι συνεργασία, προς το καλύτερο μέλλον!

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Julilong

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

ιστορία της εταιρίας

Το 1999, αρχίσαμε να παράγουμε την περασμένη κλωστή ράβδο.

Το 2004, καθιερώσαμε την τυποποιημένη Co. μερών Haiyan Julong, ΕΠΕ, που ειδικεύεται στην παραγωγή της περασμένης κλωστή ράβδου για περισσότερο από 20 έτη.

Haiyan Juxing trading Co., Ltd

Το 2007, καθιερώσαμε Haiyan Juxing ανταλλάσσοντας τη Co., ΕΠΕ.

Το 2017, αρχίσαμε να παράγουμε wire-drawing.

Το 2018, καθιερώσαμε τη Co. συνδέσμων Haiyan Zhongjian, ΕΠΕ.

Haiyan Juxing trading Co., Ltd

 

υπηρεσία της εταιρίας

1. Επαγγελματικός κατασκευαστής: Εμείς παράγουμε μόνο και ο σύνδεσμος πώλησης. Το εργοστάσιό μας έχει περισσότερα 20 έτη εμπειρίας παραγωγής. Μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη τιμή πελατών και το γρηγορότερο χρόνο παράδοσης.

2. Επαγγελματικός όρος πωλήσεων: Έχουμε τον όρο 5 πωλήσεων λαών, έχουν την επαγγελματική γνώση πωλήσεων και ο καθένας να έχει περισσότερη εμπειρία συνδέσμων 2years, κάθε μήνα οι μηχανικοί μας εκπαίδευσε όλο το άτομο πωλήσεων.

3. Επαγγελματική γνώση συνήθειας: Εξάγουμε σε πολλές χώρες, έτσι ξέρουμε τους κανονισμούς συνήθειάς τους, μπορούμε να κάνουμε όλα τα τελωνειακά έγγραφα εκκαθάρισης για σας.

 

Ομάδα επιχείρησης

Όροι προϊόντων:

Έχουμε πάνω από 20 εργαζομένους για να παραγάγουμε την περασμένη κλωστή ράβδο και wire-drawing, έτσι ο χρόνος παράδοσής μας είναι πολύ γρήγορος.

Haiyan Juxing trading Co., Ltd

Haiyan Juxing trading Co., Ltd

 

Όροι πωλήσεων:

Έχουμε 5 όρους πωλήσεων λαών, ο καθένας έχει περισσότερα 2 έτη εμπειρίας συνδέσμων, και την επαγγελματική γνώση πωλήσεων. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες να λύσουν όλα ερωτήσεις συνδέσμων.

Haiyan Juxing trading Co., Ltd

Haiyan Juxing trading Co., Ltd

Haiyan Juxing trading Co., Ltd
Περιοχή ανάπτυξης οδικού QinShan JinCheng No.2, HaiYan, Zhejiang Κίνα
Τηλ.::86-573-8640-9827
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Πλήρως περασμένη κλωστή ράβδος προμηθευτής. © 2019 - 2020 all-threadrod.com. All Rights Reserved.